– I Larvik får vi det beste fra to verdener

– I Larvik får vi det beste fra to verdener

Fra Larvikskontoret til TRY jobber Henriette og Signe med de største merkevarene i landet

– Vi ble ansatt i TRY omtrent samtidig, under pandemien, og likte hverandre så godt at vi hadde lyst til å sitte sammen - ikke på hvert vårt hjemmekontor.

Som et av landets største kommunikasjonshus - kåret til landets beste byrå 20 år på rad - er TRY en av de mest attraktive arbeidsgiverne for kommunikatører.

Med barn og bolig i Larvik trodde Henriette Grimstad (34) og Signe Steinnes Fevik (35) en jobb i TRY var langt utenfor rekkevidde.

Nå sitter de sammen på Colab Larvik som innholdsprodusenter i det prisbelønnede kommunikasjonsbyrået.

– Vi får beholde pulsen til et stort Oslo-byrå, men kan gjøre det fra Larvik hvor hverdags-pulsen er roligere og mer tilpasset vårt liv.

Det beste fra to verdener

– Det å kunne jobbe for TRY i Larvik er å kombinere det beste fra to verdener, sier Henriette. 

Hun kom til TRY fra en stilling som innholdsprodusent i Komplett, og stortrives i sin nye rolle.

– Vi får beholde pulsen til et stort Oslo-byrå, men kan gjøre det fra Larvik hvor hverdags-pulsen er roligere og mer tilpasset vårt liv. Vi er begge småbarnsmødre og har begge lært å sette pris på livet i en mindre by, sier hun.

DSCF2297.00 09 24 04.Still003
GOD STEMNING: –Vi likte hverandre så godt at vi hadde lyst til å sitte sammen - ikke på hvert vårt hjemmekontor.

Kollega Signe flyttet med familien til Larvik for fem år siden og har jobbet freelance frem til TRY tok kontakt.

–Vi får jobbe med noen av de største og mest spennende merkevarene i Norge, men gjøre det fra Larvik hvor alt er tilpasset vårt liv. Det er en super kombinasjon, og vi føler oss veldig heldige, sier Signe.

–En perfekt deal for oss

– Vi er ikke så ofte i Oslo, men kan dra dit så ofte vi vil. En perfekt deal for oss!, sier Henriette.

Kommunikasjonshuset TRY har 450 ansatte, hvor de aller fleste sitter på hovedkontoret i hovedstaden.

– Vi har ofte teamsmøter, og mesteparten av oppgavene kan løses fra kontoret på Colab. Mye av jobben vår er å skrive, og det fungerer helt utmerket i Larvik, sier Signe.

Hun forteller om et inspirerende miljø på Colab, som bidrar til en fellesskapsfølelse på jobb.

–Vi kommer tettere på det som skjer i Larvik, noe som gir stor verdi for både oss og TRY. Vi møter så mange spennende og hyggelige folk!

DSCF2297.00 11 57 33.Still002
2+2: Snart starter to nye TRY-kollegaer i Larvik, og kontoret øker til 4 ansatte

Nye lokaler - nye ansatte

Når Signe og Henriette flytter sammen med resten av Colab til Kongegata 1.april, har TRY Larvik blitt dobbelt så store. Snart starter nemlig to nye TRY-kollegaer på Larvikskontoret.

– Vi gleder oss veldig til nye, freshe lokaler og store, åpne fellesrom. Med store vinduer ut mot gaten blir vi en mer synlig del av bybildet. Det blir enklere å stikke innom, sier Henriette.

– Jeg tror det er viktig for Larviksfolk å se at det skjer ting i byen deres. Og på Colab skjer det ting hele tiden - små og store bedrifter som utvikler seg og gjør store jobber. Med nye lokaler blir dette enda mer synlig.