Tenden advokater etablerer seg i Larvik

Tenden advokater etablerer seg i Larvik

–Larvik er et interessant marked hvor vi kan bidra med vår kompetanse i et næringsliv med mange virksomheter og prosjekter

Tenden har inngått avtale med Colab om leie av kontorer og møteromfasiliteter i Larvik. Lokalene ligger sentralt plassert i Larvik sentrum.

Tenden er regionens største advokatfirma, har allerede mange klienter i Larvik og ser frem til å komme enda tettere på det lokale næringslivet.

- Vi ser på Larvik som et interessant marked og vil gjerne bidra med vår kompetanse i et næringsliv med mange virksomheter og prosjekter, sier daglig leder i Tenden, Tom Henry Olsen. Vår dominerende posisjon i Vestfold har gitt oss bred kompetanse som vi tror vil komme klientene i Larvik til gode, sier han videre.

Untitled Design (5)
- Vi ser på Larvik som et interessant marked og vil gjerne bidra med vår kompetanse i et næringsliv med mange virksomheter og prosjekter, sier daglig leder Tom Henry Olsen

Daglig leder i Colab, Elisabeth Reffhaug, ser frem til å få Tenden som leietaker. -Tenden er et av fylkets store kompetansemiljøer, som vi ser frem til skal komme på plass hos oss, sier hun.

- Vi har allerede en posisjon hos offentlig sektor, næringsliv og privatpersoner i området, sier Ulrik Rød Karlsson. Han er bosatt i Larvik og ser frem til å utvikle Tendens posisjon i byen.

I tillegg til advokater med naturlig tilhørighet til området vil naturligvis hele Tendens kompetanse og erfaring være tilgjengelig for Larviksmarkedet.

Vi er et fullservice forretningsadvokatfirma med 37 advokater lokalt i Vestfold, sier advokat Ruben Skifjell Hoffgaard. Vi gleder oss til å invitere nye og gamle klienter og samarbeidspartnere til oss i Larvik, avslutter han.