Meglerne: Våre ti beste grunner til å velge Larvik

Våre ti beste grunner til å velge Larvik

Eiendomsmeglere om bokvalitet i Larvik.

Meglernes 10 gode grunner (minst) finner du her:

For meg handler bokvalitet om den riktige boligen i de riktige omgivelsene med nærhet til de riktige mulighetene, sier Lars Andreas Grønneberg i Eie Larvik.

– Fasiten på “riktig” er jo opp til den enkelte, men setter du pris på en hverdag uten kø og stress, i et hus med stor hage, nærhet til sjø og strender og en passe urban by med godt kulturtilbud er Larvik nære fasiten.

– Setter du i tillegg pris på at huset med hage koster det samme som en 1-roms på Majorstua, er Larvik enda nærmere det riktige svaret, sier Lars Andreas.

Disse områdene vokser mest i Larvik

Setter du pris på at hus med hage koster det samme som en 1-roms på Majorstua, er Larvik enda nærmere det riktige svaret,

— Lars Andreas Grønneberg, Eie eiendomsmegling
3
En av 80 eneboliger i Larvik akkurat nå (finnkode: 307075600)

DNBs eiendomsmegler Rune Holmefjord Jakobsen tok med seg familien og flyttet fra Oslo til Larvik i 2006. Han har fire hovedbudskap til deg som vurderer Larvik som nytt bosted.

– Småbarnsfamilier vil oppleve en friere hverdag med mer plass og luft.

– Skoler, barnehager, idrettsklubber, fotballbaner, håndballhaller - alt er av passe størrelse i Larvik. Nok folk til å skape liv, men allikevel godt med plass. Jeg mener det gjør at kvaliteten på innholdet også blir høyere.

De er unge, de er tilflyttere og har på kort tid bidratt sterkt til å bygge opp Larviks rykte som en attraktiv matdestinasjon.
4
Finn-kode: 314465443

– Man får ekstremt mye bolig for pengene, sammenlignet med pressområdene i og rundt Oslo.

– Altså, i Larvik kan man få en stor enebolig 150-200 kvadrat, med stor hage og kort vei til alle fasiliteter fra 4 millioner og oppover. Trekker man litt bort fra sentrum og havet, er det fullt mulig å få gode boliger fra 3 millioner. 

– En sinnssyk kystlinje! Kysten og strendene rundt Larvik er helt i norgestoppen. 

– Nærhet til alt. Mange jobbmuligheter i Larvik, men også stort arbeidsmarked i regionen innen 30 minutters reisevei. Og Torp flyplass er helt genial. Tar deg til store deler av verden - bare 15 minutters kjøretur fra Larvik sentrum

Hungry Heart varsler storsatsning på torget i Larvik

Småbarnsfamilier vil oppleve en friere hverdag med mer plass og luft.

— Rune Holmefjord Jacobsen, DNB Eiendom
2
finnkode: 305695656

–Larvikspulsen slår ekstra hardt om sommeren med alle strendene, sommerbyen Stavern og ikke minst en av Norges største musikkfestivaler - Stavernfestivalen!

— Mattis Flaa Sørum, EiendomsMegler1


Eiendomsmegler Mattis Flaa Sørum har følgende salgspitch til deg som vurderer Larvik:


– Om du er ute etter mye bolig for pengene, nærhet til havet, fantastiske turomåder langs sjø, innsjø eller i skog, kort avstand til det meste og du ikke ønsker å stå i kø, da er Larvik stedet for deg.

– Gode muligheter for å skaffe seg en bolig med både hage og sjøutsikt. Kort vei til Torp flyplass og fire byer innen en halvtimes radius.

– Larvikspulsen slår ekstra hardt om sommeren med alle strendene, sommerbyen Stavern og ikke minst en av Norges største musikkfestivalen - Stavernfestivalen!

1
Finn-kode: 345086475