This is propaganda

This is propaganda

10 grunner til at Briskeby-trommis Claus Larsen flyttet hjem til Larvik

1. NÆRE FAMILIEN
–Det å flytte nærmere familien var viktig for oss, noe som ikke bare er hyggelig, men veldig praktisk også. Nå er vi heldige å ha mine foreldre som naboer, så det er kort tilgang til barnepass. I tillegg får barna våre et tettere forhold til sine besteforeldre.

2. NÆRT NATUREN
–Det er en fantastisk følelse å ha nærhet til Bøkeskogen, Farrisvannet, marka og sjøen. Alt ligger noen minutter unna. Det gir rom for å «ta det som det kommer» da alt er i nærheten og man trenger ikke å planlegge så mye.

3. ROLIGERE HVERDAG 
–Det å bo i Larvik gir en roligere hverdag. Jeg har pendlet fra Larvik til Oslo i tre år, og hver dag jeg satt meg på toget til Larvik fikk jeg en ro over meg. En avslappende følelse. Nå har jeg begynt å jobbe i Larvik, og livet mitt ble mye enklere, og mindre stressende.

4. STAVERNFESTIVALEN
–Som veldig musikkinteressert er jeg veldig stolt av Stavernfestivalen. En av Norges største festivalen et steinkast unna, der de største artistene i verden besøker oss. Jeg fikk ståpels da jeg gikk forbi Farris Bad i sommer og visste at selveste Neil Young bodde der.

"Jeg fikk ståpels da jeg gikk forbi Farris Bad og visste at selveste Neil Young bodde der"

Bo This Is Propaganda 2 72 1920X1080
Neil Young på scenen under Stavernfestivalen 2017. Foto: Stavernfestivalen

5. NEVLUNGHAVN
–Jeg er født og oppvokst i Nevlunghavn. Det er mange gode følelser som kommer tilbake hver gang jeg er i Havna. Jeg tror det er viktig å ha sette pris på steder som har preget store deler av oppveksten.

6. NÆRHET - OGSÅ TIL EUROPA
Med Torp flyplass 15 minutter unna, og Superspeed til Danmark rett utenfor stuedøra er veien til Europa kort fra Larvik.

7. TRYGG OPPVEKST 
–Jeg tror det gir barna en bedre oppvekst av å bo i Larvik. Jeg har selv vokst opp her, så da vet jeg selv hvordan det er. Jeg vet hva mine barn går til, og det føles som en trygghet.

8. NEVLUNGHAVN, Foldvik familiepark, Seilerhytta, Tollerodden, Bølgen, Bøkeskogen, Farrisvannet, Stavern, Høyt & Lavt, Stavernfestivalen, sentrum, Indre Havn. Hva mer kan man si?

9. SLÅ AV EN PRAT PÅ GATEN
Alle som bor i Larvik kjenner hverandre litt. Jeg ser på det som noe veldig positivt. At man kan møte folk på gaten og ta en prat. Det er ingen barrierer, og mye mindre klasseskille enn i større byer. Her er alle like hyggelige!

10. JEG GLEDER MEG TIL Å BLI GAMMEL HER
Når man får den roen, bor man i hvert fall på riktig sted.

Bo This Is Propaganda 3 72 1080X722
GAMLEGJENGEN: Briskeby samlet på Pakkhuset, Indre havn i Larvik 2013. Foto: Joachim Hellenes