–Datoen for 2024 er allerede klar

–Datoen for 2024 er allerede klar

"Hjem til Larvik" debuterte med over 100 deltagere og 18 bedrifter. Nå gjentas suksessen.

Diverse Liggende Format (2)

– Jeg er spent på om noen av de mange samtalene resulterte i ansettelse, det hadde vært moro! Men arrangementet er viktig uansett. Det handler om å bli kjent med hva Larvik kan tilby, og å knytte kontakter.

Jørgen Johansen er prosjektleder for Larvik leverer og arrangør av «Hjem til Larvik» sammen med Østlands-Posten. Han er så fornøyd med oppmøtet og engasjement at datoen for neste år allerede er satt.

 

DSCF7120
Henka revisjon - en av 18 bedrifter som hadde stand

–Fredag 21. juni 2024 samler vi nok en gang næringslivet i Larvik og inviterer til kombinert sommerfest og jobbmesse, sier Johansen.

–Frem til det skal vi jobbe kontinuerlig med å synliggjøre bo- og arbeidsmulighetene i Larvik og regionen slik at enda flere velger oss.

DSCF7126
JOTRON PÅ STAND: Her representert ved administrerende direktør Merete Berdal

Medarrangør og redaktør i Østlands-Posten, Tonje Skjørtvedt, var også strålende fornøyd.

– Dette er et flott omdømmeprosjekt for Larvik, hvor næringslivet kan vise fram hva de har å tilby. Det er gledelig å se positive tilflytningstall allerede, men vi har alltid plass til flere.

– For oss i ØP er det helt naturlig å være med på dette. Økt tilflytting er positivt for hele Larvik, også oss som lokalavis. Det å kunne være med å løfte Larvik sammen med andre er noe vi gjerne bidrar til. Vi gleder oss allerede til neste år!

DSCF7232 (1)
Østlands-Posten på plass: her ved journalist Linnea Aasrum

Se hvem som var på "Hjem til Larvik 2023"