– Vi har 77 ansatte som bor i Larvik, og ønsker oss flere

– Vi har 77 ansatte i Larvik, og ønsker oss flere 

Over 20 bedrifter står klare til å møte potensielle jobbtakere på «Hjem til Larvik»-arrangementet på Grand Hotel i Larvik 21. juni. Nå har også en stor bedrift fra nabobyen meldt sin ankomst!  

Meld deg på her for gratis billett!

140 personer er foreløpig påmeldt til det gratis arrangementet - der det foruten mingling med næringslivet også blir quiz med flotte premier og konsert med William Gamborg. 

Og har du ikke meldt deg på ennå, så er det fortsatt plass til flere!

– Dette er en uformell jobbaften, hvor folk kan snakke med arbeidsgivere, finne ut om det er en god match samtidig som de får seg noe godt å drikke og spise. Og så er Willam Gamborg er suveren artist, som allerede har jobbet med noen av de største musikerne i Norge, sier «Hjem til Larvik»-general Ole Martin Holthe. 

Utstillere
Dette er bedriftene som er bekreftet til Grand Hotel under "Hjem til Larvik".

Gamborg klatret blant annet til topps på Spotify med låten «Oppmerksomhet» mot slutten av 2022, og har opptrådt på VG-lista foran 50 000 tilskuere på Rådhusplassen. 

Med andre ord er det gode muligheter både for kulturelle opplevelser - og kanskje en jobbmulighet hos en av de mange spennende bedriftene som vil være til stede. 

– Vi opplever godt engasjement og mange nye bedrifter sammenlignet med fjoråret. Det er også mer bredde enn tidligere, som folk kan glede seg til å møte, sier Holthe. 

William Gamborg
Stjerneskuddet William Gamborg er blant annet kjent for hiten "Glem meg" og for "Oppmerksomhet" sammen med Morgan Sulele

Den siste uka har også en utenbys bedrift som Skagerak Energi tatt kontakt med ønske om å være til stede på Grand Hotel. Larvik er som kjent midtpunktet i regionen med fem byer og 300 000 mennesker innenfor en halvtimes reisevei.

Selv om hovedmålgruppa for «Hjem til Larvik» er potensielle hjemflyttere, understreker Holthe at alle er velkomne - også de som allerede bor her og er nysgjerrig på hva som rører seg i arbeidsmarkedet. 

Vi har stilt to spørsmål til tre av bedriftene som er representert på «Hjem til Larvik: 

  • Hva er grunnen til at dere ser verdien av å stille opp på Hjem til Larvik?
  • Hva håper dere å få ut av deltakelsen deres? 
Ruben Tenden Advokat
Ruben Skifjell Hoffgaard i Tenden.

TENDEN ADVOKATFIRMA

Ruben Skifjell Hoffgaard, advokat / partner

1. Hva er grunnen til at dere ser verdien av å stille opp på Hjem til Larvik?

– Det er to hovedgrunner til at Tenden ser verdi i å stille opp på Hjem til Larvik. For det første er vi en kunnskapsbedrift som lever av å gi relevante og riktige råd til næringslivsaktører i regionen og resten av landet. For å være konkurransedyktig er vi da avhengig av å hele tiden tiltrekke oss og ansette skarpe jurister som også har kunnskap om lokale og regionale forhold. Sånn sett er Hjem til Larvik en veldig fin rekrutteringsarena for oss. For det andre heier vi på alle tiltak som handler om å sette fokus på Larvik og de muligheter Larvik gir for unge som vurderer å flytte til, eller tilbake til, Larvik. Hjem til Larvik er et tiltak som er viktig for å sikre fortsatt og god vekst i Larvik, og det ønsker vi å støtte opp under.

2. Hva håper dere å få ut av deltakelsen deres? 

– Vi håper å kunne komme i kontakt med kandidater som på kort eller lengre sikt kan være aktuelle kollegaer av oss. I tillegg håper vi at vi kan bidra til å skape oppmerksomhet rundt bredden av spennende arbeidsplasser som finnes i regionen.

Merete Berdal Jotron
Jotron
Jotron 2

JOTRON

Merete Berdal, Jotron-direktør

1. Hva er grunnen til at dere ser verdien av å stille opp på Hjem til Larvik? 

– Når det blir arrangert noe som viser fram mulighetene i Larvik for mennesker som kan være interessert i å komme tilbake, er det helt naturlig for oss å støtte opp om det. Alt som fremmer Larvik synes vi er positivt, og da vil vi gjerne være synlige. 

2. Hva håper dere å få ut av deltakelsen deres? 

– Det ene er å sette Jotron på Larvik-kartet. Alle som har et forhold til Larvik, eller som ønsker å komme tilbake til byen, skal vite om Jotron. Vi har stadig stillinger ute, vi vokser, og rekrutterer stadig nye mennesker. På arrangementet i fjor hadde vi mange positive samtaler med mange mennesker. Det er en fin mulighet til å komme i kontakt med konkrete jobbsøkere som ønsker seg til Larvik. 

Skagerak Energi 2
Skagerak Energi 3

SKAGERAK ENERGI

Alaa Hamza, Lisa Caley og Erlend Sande, HR

1. Hva er grunnen til at dere ser verdien av å stille opp på Hjem til Larvik? 

– Ettersom Skagerak Energi AS har sitt hovedkontor tolv minutter fra Larvik er det naturlig for oss som arbeidsgiver å engasjere oss på slike arrangement. Vi er stolt av vår arbeidsgiver, og ønsker å vise frem hvem vi er og hvilke spennende stillinger og muligheter som det er hos oss. Per nå har vi 77 ansatte som bor i Larvik, så vi er en god gjeng på toget om morgenen og vi ønsker flere med på laget  

2. Hva håper dere å få ut av deltakelsen deres?

– Vi håper at vi kan få møte mange nye potensielle arbeidstakere, plassere oss på kartet som en relevant arbeidsgiver og kanskje være med å tiltrekke oss flere folk ut av Oslo og nærmere kysten og nydelige omgivelser. Vi er i en spennende strategifase og jobber med mange nye løsninger innenfor fornybar energiproduksjon. Da trenger vi økt kompetanse og innovative lagspillere med på laget.